snurrigtdotcom

A great WordPress.com site

Låt det nya året bli ett bra år!

Inför det nya året skall vi verkligen stålsätta oss för att det skall bli ett bra år! Låt oss hoppas på att vår behandling av våra meningsfränder blir positiv och gullig och låt ironin och sarkasmen falla över de stolligheter som vi kommer att bli presenterade.

Men var försiktig med hur ni uppfattas, det är inte lätt att vara godhjärtad i denna värld.

Låt för det första världen förstå att den skillnad som existerar mellan könen är påhittad och en social konstruktion. Låt oss påminnas om att mängden könsidentiteter är mycket större än just de två som biologin vill att vi skall tro på. XX och XY ser kanske ut som två men är många fler. Inom dessa kromosomkonstellationer och dess genuppsättningar finns stora variationer och det är inte alla som är klockrena XX och XY. Varianter finns däremellan och det är det som vi måste tänka på. Dessa varianter kan påverka hormontillverkningen, könets inre och yttre utveckling samt reproduktionsförmågan. Alla människor är bra och skall accepteras inom sin könsidentitet. Förutom de klockrena XY-människorna som vi ju fått vetenskapliga belägg för att det är fel på!

Detta går att ändra, och skall åtgärdas med dekret utfärdat av jämställdhetsministern som får hjälp av ett gäng genusmedvetna feminister att formulera mansproblemet, alltså mannen som problem. Detta ser vi fram emot så att vi fullständigt kan stryka befängda påståenden som att, till exempel, kvinnors reproduktionsförmåga inskränker sig till möjligen tjugotalet fullgångna grossesser under en livstid medan en man kan reproducera sig ett oräkneligt antal gånger.  Att detta skulle utgöra en påverkan på mäns och kvinnors beteende förstår vi ju är nonsens. Detta kallas för genusinsikt och är ett fundament i en i övrigt helt grundlös ideologi.

Att små och växande flickor skall lära sig att hata XY-personer kommer förmodligen inte att bli ett skolämne i år heller. Det gör ingenting, för det finns en omfattande hemundervisning i detta ämne. Fäder som som lär sina döttrar med skräck att hata män och som i sin tur tar på sig att vara hatobjekt för andra fäders döttrar. (det kan bli riktigt bra det här!) Frågan om hatet skall introduceras som skolämne får anstå till dess vi kan få in det som ämne i Pisa-undersökningen. I mellantiden får bloggerskorna i radikalfeminismen visa hur ett riktigt hat skall se ut.

En av de mest skarpa hjärnorna i debatten påpekar att vi (XY-slem) oftare borde gå på gay-barer och dansa med män. Det kommer att göra världen bättre! För honom kanske, annars kan han Googla på Ernst Röhm och förstå varför självklarheten i resonemanget bara är en chimär. Men, igen, vill man att något skall vara på ett visst sätt, så är det så! Postmodernt tänkande i praktiken.  Pepp, Pepp, säger jag.

Genusinsikten suddar dessutom ut de  påstådda fysiska skillnaderna mellan XX-varelser och XY-varelser, så att XX varelser egentligen kan kasta en boll lika långt som en XY-varelse. Om man bara vill det så. Det är ju egentligen enbart en social konstruktion som beror på att XY-varelser snott mat från XX-varelser genom generationerna.

Skolan kommer att bli mycket bättre från årsskiftet kan jag tänka mig. Små XY-varelser kommer att få lära sig mycket mer än jag fick, när jag gick i skolan.  Nu kan man, med stöd av viktig vetenskap, ge de små XY-arna skarp vetskap om att ”män slår”, ”män våldtar” och den fullt naturliga ”våldtäktskulturen”. Sådan kunskap har jag fått vara utan nästan hela livet. Först nu på äldre dar har jag fått veta att så är det. Jag försäkrar att många i min generation inte visste detta och det är ju en miss! Vi får lära om och be om nåd att vi låtit detta ske utan vår kunskap och ingripande. Lyckligtvis finns det män, riktiga män, som har den insikten och som dessutom påstår sig ha slutat med detta beteende och som nu helt utan normal självinsikt höjer fingret åt oss andra XY som aldrig någonsin sysslat med våld eller våldtäkt.

Också har vi fått en ny fin attityd att rätta oss efter. Den kallas för ”Tacka Nej”-kampanjen och går ut på att XY:are som får ett uppdrag skall tacka nej och istället erbjuda uppdraget till en kvinna. Detta gäller alla utom de redan feministiska männen. Redan har exempel på denna fantastiska inställning visat sig på stan. Det köpcenter, som jag brukar besöka, har några försäljare som får en liten inkomst av att sälja tidskriften Aluma. En tidning som produceras av och för hemlösa. Mest har det varit män som stått och sålt denna skrift men nu har jag även sett kvinnor stå där med en bunt tidningar. Man blir förvånad hur bra det funkar när den genusmedvetna feminismen ger sig in i och tar tag i verkligheten.

För att ta denna fantastiska kampanj lite längre finns det ytterligare skarp och genial man som börjat med en kampanj att han inte skall läsa böcker, se på film etcetera om inte en kvinna står bakom produktionen. Detta är så jävla bra att killen tydligen blir inbjuden av Gomorron Sverige att intervjuas. Wow! (tänker jag först och främst om redaktionen på Gomorron Sverige som lyckas snappa upp en sådan genomgripande och viktig nyhet!)

Nu kan jag inte låta bli att visa er det roligaste jag har sett på Twitter i år. Kampanjen kallas för #Mansfritt2014 och Kakan Hermansson redogör för sitt ställningstagande mot män som ”hjälper” till i ”kampen”. Se Nöjesguiden här! Oerhört underhållande när den tilltalade mansfeministen skall övertyga de ”riktiga” feministerna att han gör rätt, att han vet detta men är ytterst försiktig med sin patroniserande ton. Det här läser de riktiga feministerna sig rakt genom, det hade de insett vare sig stackaren uttalat sig eller ej. Nu återstår att se hur han skall ålande på mage med näsan i dammet kunna återta sin uppsatta position som XY-kritiserande mansfeminist. Heja! Kolla Godmorgon Sverige!

För den som vill studera twitter-konversationen som jag refererar till ovan kan se dem här och bläddra genom de tre bilderna. (De ligger tyvärr i omvänd ordning vilket beror på en inneboende personlig teknisk brist.)

Vi har mycket kul att förvänta oss under det kommande året. Låt därför 2014 bli året då sarkasmerna haglade, ironin odlades i turbobänk och där vi för evigt begravde arrogansen och den i skolan numera så vitt spridda ignoransen!

Låt oss se fram emot ett riktigt lyckat

2014

Ha ett Gott Nytt År!

Single Post Navigation

13 thoughts on “Låt det nya året bli ett bra år!

 1. Tack för detta 🙂 Önskar dig ett gott nytt år!

  Gilla

 2. Pingback: Ett mansfritt 2014 | Bashflak

 3. Jag hoppas framförallt att slippa idiotiska blogginlägg från bloggägarna. Jag har rankat de två dummaste under 2013.

  2. Jag hamnade i ett inlägg där bloggaren på fullt allvar hävdade att det fanns studier som alla visar klart och tydligt på att män är bättre lämpade som föräldrar än kvinnor, att kvinnans största del och förtjänst låg i graviditeten, födelsen och ammandet. Han nämnde flera rapporter varav jag inte kunde finna någon som slagit fast detta ”faktum”. Det är ett obestridbart faktum hävdade han. Jag personligen tror och hoppas att de flesta anser att det är individen och inte könet som avgör vem som är bäst lämpad som förälder. Jag kan erkänna att jag själv tror att det snarare lutar över lite till förmån för kvinnor. Men oavsett vilket är det så otroligt att någon kan yttra sig så här och helt köra över ett av könen. När ska vi börja fatta att alla kvinnor inte är likadana på samma sätt som alla män inte är likadana. Lyssna och tänk som individer och liera er inte inom könen. Vi är alla människor med samma värde och rättigheter. Mannen med bloggen borde skaffa sig ett liv. Tills dess kan han glädja sig över en andraplats på idiotuttalandenlistan.

  1. Den allra dummaste diskussion under 2013, nja tidernas dummaste faktiskt, förekom på en blogg där bloggerskan hävdade på fullt allvar, utan att vad jag vet vara psykiskt sjuk eller något annat som skulle kunna förklara hennes från verkligheten helt avvikande åsikt. Hon hävdade på fullt allvar att pojkar i allmänhet har sin sexuella debut i runklekar med andra pojkar. En anonym man gick in och sa, med all rätt, att det helt enkelt inte är sant. Jag tänkte också gå in men jag vet hur illa man blir behandlad av bloggerskan om man tycker annorlunda än henne så jag lät bli. Mycket riktigt han blev grymt dåligt behandlad och så blev också en kvinnlig vän till bloggerskan som höll med den anonyme (vilket minst 97% av världens befolkning skulle göra om de fick höra det här idiotiska påståendet). Jädrar vad skit de fick över sig. de var inte värda vatten. Sanningen är dock att hennes märkliga åsikt är lika skild från verkligheten som att hävda att de flesta tonårsflickor drömmer om sex med brevbäraren eller liknande. Fullständigt vansinnigt jag vet. Skulle inte ens tro att en procent av alla tonårsflickor gör det men det är ändå mer än procenten för de pojkar som har sin sexdebut i runklekar med andra pojkar. I min utredning av idiotiska inlägg i bloggvärlden under 2013 vinner påståendet om pojkars sexdebut en förkrossande seger. Finns inget som ens går att jämföra. Påståendet lever sitt eget idiotiska liv. Säkerligen är hon även bland de som förnedrar både män och kvinnor med uttalande som att alla män är potentiella våldtäktsmän.

  Nog om det nu. 2014 ska vi göra till ett kanonår då vi äntligen fattar att män och kvinnor är komplement till varandra med lika mycket värde och med samma rättigheter. Vi måste sluta med att gruppera oss och istället inse att vi är ett. Vi är människor.

  Ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2014

  Gilla

 4. Som svar till Lelle:
  Bra, håller med! Förutsättningarna för föresatsen verkar bättre inför 2014 än de gjort de senaste åren. Fler och fler börjar diskutera i mainstreamfåran och stollarna på ytterkanterna beskrivs som sådana av fler och fler.
  Påståendet om pojkars sexdebut har jag två kommentarer till!

  1) Ha ALDRIG, ALDRIG en åsikt om sex eller känslor när du diskuterar med kvinnor. Särskilt inte dina egna känslor och erfarenheter eftersom vi män inte förstår sådant!

  2) Soran Ismaels fantastiskt roliga (NOT) berättelse om hur man ”runkar bulle” har nog satt sig i huvudet på sådana som fantiserar ihop verkligheter. Att önskedrömmar hos Ismael skulle vara praktik bland pojkar är inte troligt! Han får antagligen stå där ensam med sin bulle!

  Ursäkta versalerna, men jag blev så upprörd!

  Gilla

  • Lelle on said:

   Ja du jag vill inte ens nämna vilken blogg det handlar om men jag är övertygad om att många lätt kan lista ut det. Håller helt med om din punkt två men däremot inte om punkt ett. Tack och lov känner jag att de flesta kvinnor är lätta att prata med om känslor och erfarenheter. Det är den extrema sorten som lever på en helt annan planet som det inte går att prata med.

   ”Pojkar har i allmänhet sin sexuella debut i runklekar med andra pojkar.”

   Alltså det är så jävla dumt så man undrar nästan vilket psyke de har tagit in henne på.

   Gilla

   • Lite försenat beroende på dålig wi-Fi på platsen jag är, men ändå.
    Du nämner känslor, jag menar sex och känslor. Det är alltså sex jag menar är svårt att diskutera med kvinnor generellt. Det bör gå ganska bra med din egen partner, men inte generellt. Det är min uppfattning och erfarenhet, men jag ser att din erfarenhet är annorlunda. Kanske är det en åldersfråga?

    Gilla

    • Lelle on said:

     Nja då har vi nog lite olika erfarenheter då för jag har inte minsta problem att prata sex och känslor med kvinnor. Jag umgås dock bara med vanliga kvinnor. Jag vill inte överhuvudtaget ha något att göra med vare sig kvinnor eller män på ytterkanterna. Tycker bara att alla män som ser ned på kvinnor eller kvinnor som ser ned på män är patetiska.

     Gilla

 5. Gott Nytt År, önskar jag dig.

  Jag ser fram emot fler tankeväckande inlägg, diskussioner och scoop.

  Mer av samma och oftare!

  Gilla

 6. Gott nytt år!

  Gilla

 7. Kristian on said:

  🙂
  Gott Nytt år!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: