snurrigtdotcom

A great WordPress.com site

Allt för männens befrielse!

Känner du någon av manligt kön som du inte gillar? Tycker du att han står i vägen för dig i din vidare karriär eller bara att han är allmänt motbjudande?

Gå med i hämnarklubben Sättåtdomjävlarna så kommer du att vara i större balans efteråt. Nu är det så att de styrande medlemmarna är omogna kvinnor med psykiska besvär så om du vill vara med får du vara snäll och aldrig säga emot någon av dessa. Håller du med dem så är medlemskapet klart och då måste du visa din starka vilja att verkligen sätta åt någon man eller pojke! Alla kommer att asgarva när du ser till att någon råkar riktigt illa ut helst med ett längre fängelsestraff. Namn och bild i tidningarna ger poäng.

Tänk på att det är för männens egen välfärd du gör detta.

Är du riktigt duktig kan du göra skada på någon och ändå känna dig som ett försvarslöst offer. Den bäste läraren härvid är Kawa Zolfagary som lyckats starta en sajt som ägnat sig åt personlig mobbing och ändå betraktar sig själv som ett offer. Genom att ta upp detta som ett ämne i TV3:s Trolljägarna så får man en uppfattning om hur smal åsiktskorridoren är. Detta visar Robert Aschberg med tydlighet bland annat med offerroller för både Åsa Linderborg och My Vingren i programmet. Återstår nu bara att offerrollens mästare, faktaförvrängaren och mytomanen Maria Sveland skall dyka upp.

De senast nämnda är ju kvinnor och kvinnor har en helt egen regelbok att följa. Den får vi inte ta del av eller ens se.

Men det finns stora möjligheter för män ändå. Har du till exempel en kompis som har åsikter som inte stämmer med ovan nämnda elittyckare så kan du ange kompisen. Då stärker du dina poäng i feministsammanhang och det kan vara bra framdeles. Är den du angiver en konkurrent om något, karriären kanske, eller om en hyresrätt, då finns inga gränser för hur lyckat det kan bli med lite angiveri. Vill du ha tips om hur man gör så ta kontakt med Kawa Zolfagary. Han har sysslat med detta och är likt alla kommunister en överdängare på angiveri.

Att det är viktigt att hitta på regler och inskränkningar som enbart gäller män är självklart. Så självklart att en begåvningssvag vänsterpartist i en norrländsk kommun ville ha infört en regel om att män måste sitta ned och kissa. Om än obegriplig var en påstådd anledning skvättrisken eller hygienaspekter. Jag vet inte hur människan tänker men han har nog aldrig varit inne på en offentlig damtoalett där fantastiska kvinnliga egenskaper tas fram för att slippa vidröra ringen.

Detta var länge sedan stollen med sittkissaregeln var i farten men det visar hur viktigt det är att säga något som drabbar bara män. Och lägg märke till att det är män som krumbuktar sig för att ställa till det för andra män. Könet är man, men genus?

Vi är på väg med stormsteg mot mannens fullständiga befrielse nu!

Det där med uppmärksamhet ger höga poäng. Försök att vara först och ta åt dig av ryggdunkarna. En sann angivare måste också vara en hängiven opportunist. Denna bör alltså ha klara ambitioner hur han eller hon skall kunna tjäna på ett angiveri. Inte bara den kredd som fås i gruppen. Kommissarierna på NKVD var väldigt flitiga under utrensningarna i Moskva 1937! Det är många som drömmer sig tillbaka. Kawa Zolfagary kanske? Men man glömmer ofta att festen på NKVD abrupt kunde ta slut för någon stackars enskild som råkade ut för samma angiveri.

Nu kommer vi till lite mera aktuella ämnen. Den moraliskt högt stående personen som anmälde kristdemokraten Anders Sellström för sexism efter att ha lagt upp en video på en fantastisk bollkonstnär på nätet, var ju egentligen en kvinna. Tänk på, emellertid, att hade det varit en man så hade denne kunnat lägga till i sin poängställning för att så småningom kunna yrka status som feministiskt offer.

Sellström skall vara glad om någon lägger sin röst på honom till valet. Hans fullständigt ryggradslösa beteende borde diskvalificera honom för all framtid i alla styrande församlingar.

Sellströms befrielse är nära!

Sedan har vi mannen som efter 10 år i fängelse frias från misstankarna om 100-tals våldtäkter på sin dotter. Man hör en del beklaganden i media. Mannen var ju dömd, bevisen fanns där även om de endast bestod i flickans berättelser. Eftersom hon senare började berätta om andra våldtäkter som uppenbart var påhittade, gick man åter igenom bevisningen och fann skäl till att underkänna den i första fallet. Mannen friades efter att straffet avtjänats. Detta störde några kommentatorer. En sade i P1-morgon att det är naturligt att offrens berättelse varierar och ändras. Jaha, tänkte jag, och alla varianter är så klart ändå med sanningen överensstämmande?

I detta fallet kan man tala om befrielse men inte som det ursprungligen var tänkt!

Att det finns flera dömda på felaktiga grunder, alltså oskyldiga personer, är mycket sannolikt. Dömda som fått sina domar enbart på det förmenta offrets utsaga som lockats fram ur förträngda minnen. Som advokat Thomas Olsson säger – Domstolarna tar alldeles för mycket hänsyn till självutnämnda experter. Amatörterapeuter som lockar fram ”minnen”. Se även fallet Ulf.

Nu finns det en tendens bland radikala feminister att prata om en våldtäktskultur. De flesta män, nästan alla, har aldrig sett något sådant eller sett något annat än avsky inför begångna våldtäkter. Ändå finns det män som ställer sig bakom fantasin om en våldtäktskultur, som Tomas Wetterberg (män för jämställdhet) och Johan Ehrenberg (chefredaktör ETC). Båda dessa anser sig själv vara våldtäktsmän men som klarar kontrollera sin drift med hjälp av feminismen. Nåväl, då kan man väl tänka att dessa båda skall låta sig doppas i tjära och rullas i fjäder, enom till straff och androm till varnagel, de svinen. Nähä så är det inte. Det är alla andra män som skall bibringas denna behandling. Bara för att…??

Befrielse?

Tomas Wetterberg är ju starkt beroende av det genusindustriella komplexet och lär hitta på fler stolligheter. Här är en man som lyckats fruktansvärt väl i sin opportunism. Han servar skolorna med genusmedvetet material och har gjort det i massvis av år. Trots en obegåvad slutledning av Frejaskolan i Gnesta finns vad jag vet inga säkerställda förbättringar av barns utveckling och kunskap genom dessa fantasimetoder. Rätta mig gärna om jag har fel, ingen skulle bli gladare än jag om man kunde höja pojkars prestationer och resultat genom metoderna. Det finns faktiskt metoder som bevisligen fungerar men de är inte genusvetenskapliga och de gynnar därför inte Tomas Wetterberg och sjunker därmed in i glömskan. Se Bunkefloprojektet!

Nu tänker man, feminister alltså, a propos våldtäktskulturen, ta hjälp av opportunisterna och skapa en ändring i lagen om sexuellt ofredande och sexuellt våld. Ett klart uttryckt samtycke skall kunna visas upp för att en anklagad inte skall åka dit för våldtäkt. Är det någon som ser detta som ett könsneutralt lagförslag? Om ni gör det så tänk om, den riktar sig mot män och inget kommer att förändras i lagpraxis om man inte vänder på bevisbördan. Att detta är målet förstår nog alla. Särskilt när motivet är att alldeles för många frias från våldtäktsanklagelser. Brott behöver inte fastställas ha begåtts, det räcker alltså med en anklagan.

Just? Ja, med tanke på mäns befrielse från maskulinitetsoket. Hrmm!

Det är alltså inte jämställdhet som projektet sysslar med utan makt utifrån den maktordning man beskriver och som noggrant anger den vite heterosexuelle mannen högst upp. Jag vet inte vad det är för makt man mäter, men att det bara är en liten andel av männen som har den makt som påstås innehas av hela gruppen är jag säker på.  Sinnrikt använder man uttrycket ”gruppen män” som förvirring och för att styra bort all kritik. Detta gillas naturligtvis av dem som har något att ge igen för. Man kan hata och man kan anklaga med mycket liten risk för något annat än bifall. Från andra kvinnor, från media, från politiker och från män som finner detta jämställt.

På kultursidorna sitter maktlösa människor och representerar arbetarklass, rasifierade och förtryckta kvinnor och män. Sedan får dessa maktlösa människor tid i TV-soffor och TV-program för att förklara sin utsatthet.

Så ligger det till.

Kom till saken tycker ni nu. Detta var en liten tur i feminismens radikala irr-landskap. Det är alltså inte jämställdhet som projektet handlar om utan om att formatera om begreppet manlighet. Eller för att folk inte skall kunna förstå kallar man det för maskulinitet. Det är här som mannen som objekt kommer in. Mannen skall uppmärksammas för sin inneboende ondska, inte den man som är ond utan hela gruppen män. Mannen skall avstå något som han aldrig haft, han skall avstå den makt och de privilegier som tillskrivs gruppen män. Detta görs genom att man för varje enskilt tillfälle har ett helt batteri av motsägande regler. Huvudsaken är att här skall man inte kunna avgöra vilken regel som gäller.

Om någon finner sig kränkt av texten ovan, skall denna någon tänka på att det är en ironisk text skriven på skämt.

Alla ni andra skall veta att verkligheten är mycket dystrare än så! Det finns många personer i Sverige idag som på grund av den skvallerbytta-mentalitet man premierar i vissa politiska kretsar och den ryggradslösa rädslan hos företagare och arbetsgivare för att bli utsatta för medial-politisk uthängning, gör att folk håller tyst eller yttrar sig anonymt! Observera att det är INTE sverigedemokrater jag pratar om. Det är människor som är kritiska mot den radikalfeministiska totalitära människosynen men som inte ändå kan tänka sig att rösta på SD. Många män men påfallande många kvinnor också.

Och så har vi ju receptet på den fullständiga manliga befrielsen, uttryckt lite skämtsamt(sic!):

”Just as humans have a prior right to existence over dogs by virtue of being more highly evolved and having a superior consciousness, so women have a prior right to existence over men. The elimination of any male is, therefore, a righteous and good act, an act highly beneficial to women as well as an act of mercy.” – Valerie Solana The Scum Manifesto

 

Läs också Toklandet som beskriver ämnet utmärkt här och här.

Samt Henrik Sundholm skarpa analys här.

Trollan är inne på ungefär samma linje här.

Single Post Navigation

14 tankar om “Allt för männens befrielse!

 1. I vilket program var My Vingren med?
  Vad gäller oskyldigt dömda kan jag rekommendera Fällda för sexövergrepp: om rättsfall i Sverige av Thérèse Juel. Skrämmande läsning.

  Gilla

 2. Pelle2 skrev den :

  Det var väl Fanny Åström, Kawa Zofalgary och Åsa Linderborg av de feministiska hatarna som har varit med hittills. My är väl bara med i bakgrunden och hjälper/är anställd av researchgruppen

  Gilla

  • Jag håller helt med. Det var Fanny som var med. Lite sammanblandning av gracerna som jag ber om ursäkt för. Framförallt av att ha påstått att My vingren skulle ingå i någon offerroll.

   Gilla

 3. Utmärkt analys av en ideologi som talar till medelklassen, men ger sken av att vara för arbetarklassen. De nämnda kvinnorna är långt mer privilegierade än mannen på gatan.

  Baudes färska avhopp från KPML(r) blir intressant i sammanhanget.

  Gilla

 4. Pingback: #MVH | WTF?

 5. Christer skrev den :

  Vet du jag är så jävla trött på att männen ska få skuld för precis allting. Även när det bevisligen är kvinnan som gjort fel så svänger man över det ändå till att det innerst inne är mannens fel.

  På 80-90 talen bodde jag i Bergsjön i Göteborg. Jag bodde bl.a granne med ett speciellt par som skulle hamna i TV. De hade en femårig liten flicka vilken jag vet att mannen i familjen helt enkelt dyrkade. Jag såg heller inte att mamman inte skulle ha gjort det. I synnerhet mannen var en mycket, mycket trevlig person som alla i grannskapet uppskattade.

  År 1990 försvann plötsligt flickan och till slut hamnade föräldrarna i TV och vädjade till allmänheten om information som skulle ge dem flickan tillbaka. Efter några dagar gjordes det makabra fyndet av flickans kropp upphängd i en snara i källaren. Hennes vagina var illa utsatt men teknikerna förstod direkt att allt var iscensatt. Det tog inte lång tid innan de häktade mamman för mord och för att hon försökt lura alla att det var ett sexuellt sadistiskt mord.

  Hade det varit en pappa som gjort detta hade lynchmobben uppträtt direkt och talat om hur hemska män är. Helt rätt iofs att göra så om den som gör något sådant. Men vad hände när det nu var mamman? Et exempel på röst som uppstod:

  ”Vad ska man säga, en trasig människa som troligen kände sig övergiven av allt och alla och inte klarade situationen och ansvaret för de tre barnen. Varför söker man inte hjälp i det läget? Var fanns barnens pappa/pappor som rimligen borde känna till att hon var labil?

  Tvivlar på att mamman var att betrakta som psykiskt frisk då hon gav sig på dottern.”

  Är det inte märkligt? Plötsligt får den stackars pappan skulden istället. Jag kände honom och vet hur han älskade sin dotter och sin hustru. Tänk er själv att förlora sin dotter så här och att det dessutom är hustrun som gör det. Dessutom så falsk att hon går ut i TV med honom och ”gråter ut”. Stackars pappa säger jag. ”nja det måste vara hans fel säger de sjuka extrema feministerna”

  Är så trött på såna här dårar. Män och kvinnor är lika mycket värda, ska ha samma rättigheter och ska dömas lika. PUNKT SLUT

  Gilla

 6. Christer skrev den :

  Glömde säga en sak. Givetvis var det pappan de gav sig på först precis som i fallet Christine Schurrer. I båda fallen måste det ha varit för jävligt för de stackars papporna med dubbel sorg

  Gilla

  • Jag känner inte till fallet du beskriver men kan mycket väl inta det scenario du visar. Detta är bedömning enligt intersektionalistisk teori. Man utgår från maktordningar och lätt som en plätt kommer man fram till den verkligt skyldige.

   Inte att förglömma den socialistiske allvetaren (ironi!) Göran Greider som skrev en hyllningsdikt till den arabiske mördaren som sköt franska soldater och judiska skolflickor i Toulouse för drygt två år sen. Intersektionalism!

   Det är samma teori som gör bedömningen att alla män som anklagas för väldtäkt skall dömmas till fängelse! En farlig teori och en teori som ger förfäktarna lättjan att slippa logiska argument.

   Gilla

   • Christer skrev den :

    Instämmer helt och hållet!

    Vad gäller fallet jag berättade om så har pappan, vad jag vet, bara uttalat sig en gång och det var 2007 i samband med fallet med Madeleine McCann. Det som stod då var:

    ”Pappan: Jag fick hela samhället mot mig – för nåt jag inte gjort

    Han greps, misstänkt för mordet på sin egen dotter.

    Men mördaren var hans före detta fru – femåriga Helenes mamma.

    – Jag har lärt mig leva med det, men när jag läser om Madeleine i Portugal rivs såren upp, säger han

    Det har gått sjutton år sedan han hittade sin femåriga dotter mördad i ett källarutrymme i huset där han bodde.

    Tillsammans med två poliser genomsökte de källaren efter att flickans mamma anmält dottern försvunnen. Där låg hon. Strypt med sitt eget skärp.

    En dryg vecka senare greps han – misstänkt för mordet på Helene. I tre dagar satt han anhållen och inspärrad.

    – Det var för jävligt. Jag fick hela samhället mot mig – för något jag inte hade gjort.

    När Helenes mamma erkände en dryg månad senare kunde han inte tro att det var sant.

    – Jag hamnade i chock, inte förrän de visade den tekniska bevisningen förstod jag.

    Han säger att han lever ett nytt liv i dag.

    Samla ihop resterna

    – Jag har försökt samla ihop resterna. Helenes två syskon har hunnit bli 18 och 25 år gamla. De har ingen kontakt med sin mamma – och det har inte jag heller.

    När han läser i tidningarna och ser på tv om Madeleine McCann och misstankarna mot hennes föräldrar så väcks de otäcka minnena.

    – Jag har varit på andra sidan. Där de är.

    – Det behöver ju inte vara de som är skyldiga – men statistiken talar för det.”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: